Barcelona till final i spanska cupen med nio man
نوشته شده توسط : Alisa

Tre röda kort, straffmiss och mål och chanser åt båda håll - semifinalreturen i Copa del Rey mellan Barcelona och Atlético Madrid hade det mesta. Barcelona spelade 1-1 hemma mot Atletico Madrid och är klart för final i spanska cupen efter 3-2 totalt efter två matcher i tungviktsmötet. Alla Barcelona spelare bar Billiga fotbollströjor kram tätt för att fira sin seger, därmed är katalanerna redo för sin fjärde raka cupfinal i Spanien.

Matchen inleddes i ett högt tempo med chanser åt båda håll. Där saknas Luis Suarez som blev utvisad målskytt på CampNou i kväll. I slutminuterna av den första halvleken tog Barca ett stort steg mot finalen. Leo Messi sköt ett skott som tvingade fram en målvaktsretur. Luis Suarez höll sig framme och petade in 1-0. Fläktar i FC Barcelona tröja var alla visar deras stora applåder och beröm för Suarez. - Fansen var nyckeln till att ta oss dit, säger managern Luis Enrique.

I den 83:e minuten skulle gästerna ändå skapa dramatik i mötet. Antoine Griezmann stod för en briljant pass och serverade Kevin Gameiro öppet mål till 1-1.

I matchens sista ordinarie minut visades även Luis Suarez ut. Anfallaren fick sitt andra gula kort på kort tid efter att ha varit uppe med armbågen i en duell.

Efter matchen tackade Barca-managern Luis Enrique fansen för stödet. Barcelona kommer att möta segraren i mötet Alavaes och John Guidettis Celta Vigo, som spelar i morgon.